HIER VIND JE DE COLLECTIE VAN PAPER & GOUD

Welkom in de webshop!

Welkom in de webshop van Paper & Goud. Hier kun je verschillende ontwerpen vinden of je laten inspireren voor een ontwerp op maat. De vermelde prijzen zijn gebaseerd op 100 stuks in print. Elk ontwerp is aan te passen aan jouw wensen en uit te breiden met extra mogelijkheden.

 • Geboortekaarten

  Abel

  2.40
 • Geboortekaarten

  Daniel

  2.40
 • Geboortekaarten

  Dex

  2.40
 • Geboortekaartje letterpress goudfolie
  Geboortekaarten

  Dierenparade

  2.40
 • Geboortekaarten

  Jef

  2.40
 • Geboortekaarten

  Jeppe

  4.40

Ontwerp op maat

Vind jij de stijl van Paper & Goud mooi, maar zit jouw kaartje niet bij de standaard collectie?

Alle ontwerpen in de webshop zijn volledig personaliseren. Natuurlijk de tekst, maar ook als het gaat om een andere kleur, ander formaat. Enkel of dubbel kaartje. En misschien wil je wel een extra labeltje of koordje toevoegen. 

Mocht je het echt helemaal eigen willen maken, dan is een ontwerp op maat wellicht een goede optie. Jullie geven aan wat je mooi vind. Welke stijl en illustraties jullie aanspreken en wat voor soort papier en druktechniek. Ik ontwerp een kaartje helemaal naar jullie wens. 

Goed om te weten is dat je verzekerd bent dat het eindresultaat naar wens is. Ik ontwerp namelijk net zolang door tot het ontwerp een volledige match is!

EXTRA STYLING IDEE

Trending!

Papier met Bloemen

Je ziet ze overal opduiken, de droogbloemen! Hoe leuk is het om deze trend door te zetten in een kaartje. Je kunt een echt droogbloemetje toevoegen, maar je kunt ook gebruik maken van papier met bloemetjes en blaadjes erin!