• Over mij

Love exclusive paper

styling

Ik houd van goudfolie, letterpress, papier, chique, stoer, letters, illustraties, een goede cappuccino, lekker uit eten met een goed glas wijn! Inspiratie doe ik overal op: het bezoek van een beurs, papierwinkeltje en het lezen van blogs en tijdschriften. Mijn stijl is Scandinavisch licht met een toefje goud.

Paper & Goud is een zoektocht geweest vanaf het moment dat ik het roer heb omgegooid van marketing communicatie in loondienst naar het neerzetten van een eigen bedrijf.

Ik ben altijd bezig, mijn hoofd stopt niet met het bedenken van nieuwe ideeën. Daarnaast keek ik altijd met veel passie en bewondering naar de ontwerpers die ik opdrachten gaf voor het ontwerpen van een stand of reclame campagne.

Het uitdenken van concepten en vertalen naar een ontwerp vind ik erg leuk. Mijn interesses liggen op het gebied van interieur, 3D tekenen, ambachtelijke druktechnieken en het ontwerpen van persoonlijk reclame- en communicatie materiaal.

Het komt allemaal neer op een persoonlijk ontwerp waar beleving in zit in de vorm van een uniek detail. En dat wil ik graag bereiken met Paper & Goud, een unieke beleving bij het ontvangen van een uitnodiging of een geboortekaartje.