• Business stationary

Communicatie & drukwerk

Ik werk graag voor kleine bedrijven. Een persoonlijke touch geven aan jouw verpakkingsmateriaal en statiory vind ik erg leuk. Mijn motto is dat het een beleving moet zijn om je bestelling uit te pakken.

Zo ontvangen mijn klanten hun geboortekaarten / trouwkaarten altijd in een luxe geschenkverpakking.

Ik help jou een mooie opzet te maken in stijl, materiaal en tekening. Precies wat bij jouw bedrijf past. Ik help bedrijven ook bij het opzetten van een huisstijl, logo en ontwerp van reclamemateriaal. Je kunt kiezen uit drie verschillende pakketten. Wil je mijn werk bekijken, neem dan eens een kijkje op Papermint design studio. Of kijk eens bij de verschillende ontwerp pakketten die ik aanbied, dat geeft je al snel een beeld van wat er past bij jouw bedrijf.

ontwerp pakketten